Khamis, 3 Disember 2009

keje lg...heee...

sblum ni aku tls macam mane first time aku msk keje..
kali ni aku nk tulis pasal hari2 yg mendtg sepanjang aku bekerja... erm kate orng bkn senang nk puaskan hati sume org btl x???? ni la yg terjadi kat aku.. aku tahu, aku ni org bru yg bekeja, bnyk benda yg aku kne blaja.. kl tersilap 2 biaselah aku blm mahir lg.... tp 2 r, manager kat tmpt aku 2 dia kurang berpuas hati dgn keje aku.. ada je yg xkena..tp dia ni bkn la org yg plng tinggi kat tmpt kje aku, dia kira org kedua r tertinggi... dia ni perempuan, bos yg btl2 lelaki.. bkn la aku nak ckp yg aku memihak kpd bos aku yg lelaki 2 tp 2 r spanjang aku mula bekerja kat c2 , bos lelaki 2 la yg bnyk tnaye aku ok ke x??penat ke x?? da mkn blm??? yg prempuan 2 langsung x tanye aku tp ape yg dia tahu aku kne buat kje dgn perfect, slah skit kne sound.. klu dia sound gne perkataan yg lemah lmbt x pe jugak.. ni x perkataan dia 2 bole menusuk ati taw x... slalunyer blk dr kje akak aku la yg jd sasaran aku tuk dengar luahan hati & perasaan aku 2.... kesian akak aku.... hahahaha.... tp stu habt yg aku krng suka dgn manager permpuan 2, klu dgn pekeja lelaki lembut je dia ckp.. klu korang la kat tmpt aku, korng x skt ati ke???? klu nk ikutkan ati aku r.. aku x tahan taw x, t aku fikir aku nk cri duit .. itu je yg aku nampk..so aku pun meyediakan diri aku & pekakkan sja r telinga aku ni... aku bkn nyer apa.. cme aku nk berkongsi pengalamn dgan korang.... yg mane ble kite bekerja dgn org kita perlulah sediakan diri kita dr segi fizikal & mental supaya kita bole terima apa shj yg berlaku..... masuk mggu ni da nak mask mggu ketiga aku bekeja kat c2 tp aku dgn manager perempuan aku 2, aku x taw nk ckp ape... ntah r.. aku rase lg elok aku buat x taw je..ape yg penting aku buat kje aku, duit x short, dtg kje on time... 2 yg lg penting....... chaiyok2......

Tiada ulasan: