Ahad, 21 Mac 2010

malang2...

ari ahd sya, kakak dan kak sya plan ge joging kat bukit jalil... erm malang2, smpai sana hari hujan.. hahahahah.. x dpt la nak berjoging...

so ktorang guna plan B pulak.. dengan berpakaian t-shirt and seluar track, ktorang pun pergi ke mydin beli barang n cuci mata.. hahahahha.. lps 2 ada plak orang yang kepingin bangat nak ge summit so pergi la plak summit... lawak betul la.. x penah sya ge jln2 pkai bju mcm ni.. 4 the first time ge dgn berpakaian mcm ni... tp x salh pun.... cme nmpk mcm pelik sikit la... heheheheh...

lps 2 ktorng plan nak ge makan kat "Warung Pak Mydin" fdekat dengan rumah ktorang.. tp malang2... huhuhuhu.. tmpt duduk full coz orang tgk bola sepak MU lwn Liverpool.. so perut yg berkeroncong terpaksalah ditahan.. so apa lg blk umah n makan nasi kat rmh la....heheheheheeh.. jimat2....

tp 2 la ape yg ktorang rancang tuk mggu ni semuanya x jd.. xpela.. mayb ada hikmah disebaliknya.....=)

Sabtu, 20 Mac 2010

alahai......

erm hari ni da 20 airbulan.. lg 2 minggu lebih utk hantar report praktikal.. tp itulah masalahnya x buat lg... entah kenapa kemalasan melanda diri ni... alahai.. AZMUNIRA bgn2 jgn melengah-lengahkan masa.. masa berjalan... jgn bazir masa....come on.. IT'S TIME TO MOVE!!!!!!!!!

Ni blm lg masuk research.. setakat ni research ok tp itu la questionaire pending lg.. hopefully mggu depan dpt la validate questioanaire then bole terus ge distribute questionaire.. bila da distributed questionaire kne key in data dlm spss pulak.. this one is quiet challenging...it's not easy to do.... hmmm....harap2 dpt la siapkan semuanye pada masa yg ditetapkan.....Amin... kwn2 doa2kan la sya ye supaya semuanya berjalan dengan lancar.... =)

Jumaat, 19 Mac 2010

aih lame da menyepi...

aih da lama rasanya x catat kat blog ni.. almaklum la broadband meragam... hahahhah... nak wat camne kan.... erm rasanya kejap je masa berlalu.... msk ni da 3 bln sya praktikal kat sini...
makin hari, makin banyak kje .... erm start bulan 4 ni makin sibuk la saya... bayk upcoming events yg menanti... 4 aribln 4 rtm world cup roadshow... kat angkasapuri, pas2 kat pd, ipoh, pahang, sarawak, johor one utama n ada 3 lg lokasi... huhuuhu...lepas 2 10 aribln 4 ada plak family day kat awana genting.. wah pack nye... da la research x siap ag.. aduh2.... hopefully dpt r sya siapkan pada waktunya...
erm nanti klu ada masa jom la dtg memeriahkan lg world cup roadshow ada bnyk aktiviti....nantikan ye......