Selasa, 13 April 2010

sambutan bufday ke 2...

sory da lama x updated blog.. cbuk ckit.. hehheheh... anyway i'm back...



kek ke 2....

hari rabu yg lepas bos sya kat tmpt praktikal belanja saya dan 4 rakan ofis sya yang bufdaya nya yang da lepas....saya, zuria, kak lin, abg ekmal, kak rini....


zuya kak lin sya

mula2 bos masuk dlm blik ktorng tiba2 dia kasi duit suruh beli kek & ape2 yang patut la...
ape lg sya & zuya ge la IOI Mall bli kek kat secret resepi..
bos sya nk kek blueberry coklat... tp x da... huhuhhu...
moist coklat pun habis... so ktorng pun beli r kek yg ada ckit coklat 2...
heheh.. lpe plak apa namanya....

tema kasih bos blanja kmi sume... smoga murah rezeki... =)

Jumaat, 9 April 2010

5 April 2010.. =)


12:00 am



my bufday cake....nyum...





hahahaha.. HEPY BUFDAY MUN.....
seronok sgt sebab ada kakak & sepupu sya smbt bufday saya.... al kisahnya sya bru blk
dr karnival sorakan 1 malaysia 1 dunia.....
penat la punye pasal x ingat langsung ari isnin bufday saya.... hahaha
for the 1st time lpe.....x ingat langsung date ari 2.....


blk dr karnival....mandi & terus tdk ABP dengan mata yang kuyu sebab ari sabtu tdo
pukul 3.00 pagi....mengantuk sehh..... lepas tu nk tdo la lps ABP... bru terlelap
5 minit......
tiba2..... jeng2...ada suara sumbang menyanyi.....
HEpy BUfDaY T o u..... haa!!!! sya yg mamai ni bole tnye... "long ni bru bpe aribln????
akak sya pun ckp.." ni da 5April la syg".... " eh yeke( sambil tgk handset, nk tdk date)...
hahahah.. memang betul.... ngantuk pun ilang..... hahahaah..



my sis and kak nuri.. luv u...


my cousi n kak nuri

Thank you so much to my beloved sister and my cousin ( kak eros) and also kak Nuri...
apa lg sesi makn kek pada tgh malam hari.....
thank you gak coz bg adiah... =)








karnival satu malysia 1 dunia..






pintu gerbang daa....



hari Sabtu & ahad lepas saya ada event di RTM Angkasapuri. karnival sorakan 1 malaysia 1 dunia... erm ni bersempena dengan sambutan RTM ke 64 dan RTM terpilih sebagai penyiar berlesen untuk world cup.. sebenarnya ada 9 lokasi yang berbeza untuk roadshow ni.. seluruh semenanjung termasuk sarawak... hehehehehe.....

erm penat la jugak sebab sepanjang 2 hari tu saya kena jaga bahagian foosball.. ramai betul orng... hari ahd lagi rami orang... seronok la jugak sebab dpt tgk bermacam2 gelagat orang... hahahahah.... kat karnival ni banyk jmpe artis tp x berkesempatan nak tangkap gambar.. yela.. saya kat sini sebagai pekerja bukan pengunjung ( bak kata seseorang)... yela btl la jugak.. heheheh....


senamrobic session...

nanti pada 24 aribln ni insyaallah karnival ini akan berkunjung ke hulu Selangor, stadium Kuala Kubu Bharu.. jom la beramai2 memeriahkan majlis pd hari tersebut.. =)



tgk gmba 2 lekolok ye dik...