Jumaat, 15 Oktober 2010

part time jusco...



sya with new uniform.. hahahah..
hari ni sya nk bercerita tentang kje baru saya.. opppsss.. x bermaksud sudah berhenti kerja di jpn but jd part timer kat jusco equine.. new friends, new environment, new job and new schedule for me...hahahahahahah... sya kje ni nk tambah income... yela ingat nk smbng blaja next year.. so kne prepare awal2 la.. hehhehheheh...


with yaya....

so far ok la kje kat cni, x stress but relax.. heheheh.. sya start kje pkl 7 mlm until 11 pm.. next day kje kat jpn pulak.. tired.. huhuhuhu.. xpe2.. sabo... =) sya ditugaskan sbg sales assistant di bhgn cosmetics.. hahahh.. mula klakar gak rasenye.. bole ke sya jaga cosmetics ni... alhamdullillah sumenya ok.... =).... rasenyer itu sahaja yg sya nk share.. bye2... =)

Selasa, 12 Oktober 2010

cerita -cerita...

banyak yg sya nk share dgn kwn2.. lama rasanya dah x update blog ni... huhuhuhu.. kesibukan yg melanda diri...... ok la kita start bercerita tentang sambutan hari raya tahun 2010....



raya tahun ni macam selalu saya akan beraya di rumah tercinta, rasa bersama
keluarga tercinta.... raya tahun ni sya & adik beradik perempuan
berpakat membuat baju berwarna ungu.. so tema raya tahun ni ungu.....

raya pertama: raya di kg, dekat je pun kg sya dr umah... KG KUANTAN,
BATANG KALI....( sebelah ayah..). kalau sebelah mak jauh la pulak...
MEDAN, INDONESIA... kiranya sya ni darah kacukan melayu indonesia..
hehehheehh..... lama da x blk kg sana.... ada lagi nenek kat sana.....

raya kedua: ge shah alam, rumah sepupu mak saya... lepas ge shah alam ge
ampang umah adik mak (ibu darma) and last but not least, umah adik mak sya jugak,
ibu dewi..( kitorang panggl mak cik, IBU + NAMA)..

raya ketiga, keempat & kelima: ge beraya umah kwn2 n lain ag....

raye keena: huhuhuu... KEJE... saya da start kje.. x puas ag raye..
xpe2.. it's ok....

2 mggu raya: sya & akak sya plan buat umah terbuka di seri kembangan...
alhamdulillah sumenya berjalan dengan lancar.... saudara mara, kwn2 dtg ke rumah...
kepenatan.....hehehehhehe






seterusnya.....

dekat office sya ada buat majlis sambutan raye.. best2.. heheh..
sya share gambo ckit yek....