Selasa, 18 Januari 2011

LaSt daY... =(

hurmm sedar tak sedar esok adalah hari yg terakhir saya di JPN coz kontrak saya telah tamat.. sedih pulak rasanya.. huhuhuhu.. yela best keje ngan kawan2 kat JPN.. saya harap dapatlah sambung bekeja di JPN...

oleh disebabkan saya tamat kontrak saya akan balik ke rumah saya ( RASA) my lovely hometown... bila da bekerja rasa saya rasa masa bersama dengan family sangat limited.. yela juz weekend je dpt blk rumah.. rasa kejap je.. so sempena bercuti ni saya nkbercuti puas2 and spending my time wif my mom, dad and all my siblings... BUT... kesian pulak kat kakak saya yg sorng ni.. dia tinggal sorang dengan kawan saya kat sri kembangan.. dun worry ye sis 1 week je then u pun holiday gak kan.. chinese new year.. so kita ronggeng ye nanti.. hehhe

disebabkan saya bercuti panjang so x dptlah nk update blog saya.. coz kat rumah xda internet.. huhuhu.. but dun worry.. saya akan share apa yg saya buat sepanjang cuti ni ok...


PKS jpn.....


CC Tuliman n kwn2 jpn..


kwn ag.. =)


last bu not least.. Tq to all staffs at Jabatan Pendataran Negara.. doakan mun dpt sambung ye....

2 ulasan:

nourelcahaya berkata...

semoga mun dpt smbg kontrak.amin..

Azmunira berkata...

tq nurul.. miss u.. =)