Sabtu, 18 Jun 2011

all About CakeS and CHocoleteS....nYUm..NYumm..


kek black forest...


kek tiramisu..
siapa yg suka kek & coklat angkat angkat...hehehe (mcm ada orng angkat tgn je)... saya salah seorang yg gemar mkn kek!!! BUT hanya KEK COKLAT....hehehehh... kek yg lain mcm kurang ckit... owh ya kenapa hari ni sya ckap pasal kek dan coklat????? sebabnya.... sya telah menjalankan aktiviti menjual kek dan coklat yg dibuat oleh saya sendiri, kakak saya & juga kak hidayah.....
sebenarnya dah lama saya nk buat entry pasal jual kek ni.. tp atas sebab kekangan masa saya x dpt nk buat..SO.. hari ni sya nk bercerita pasal OUR BUSINESS....

HOMECOOKIES3G.... nama diberi... telah ditubuhkan pada bulan februari yg lalu....kenapa 3G???
3G bermaksud 3 GIRLS... heheheh.. sya, kakak sya dan kak hidayah... sebenarnya saya buat kek ni hanya part time nak menambah2 sikit... saya still bekerja di JPN.... kiranya jual kek ni business sampingan... =)

kek lapis cadburry..


chocolate moist..

kek apa yg sya jual???? cupcakes ada, chocolate moist ada, choc moist brownies ada, tiramisu ada, kek lapis cadbury ada, cheese tart ada.... (banyak nya perkataan ada)..heheheh ada lagi sebenarnya.. kalau nk tahu lebih lanjut bole la tengok di blog ni ye...

http://homecookies3g.blogspot.com

owh ya lupa pulak..ada jual coklat jugak taw.. so kalau interested nak order bole bg taw...
harga dan maklumat lebih lanjut bole lihat dekat blog tersebut ye..


coklat pelbagai rasa..

2 ulasan:

Citrus Azwa berkata...

hai..hai...jumpa disini..=) wahh...dr event ke business..gud job dear..=)

Azmunira berkata...

heheheh.. kak azwa... smbl2..heheheheh...=)
tq kak..