Khamis, 7 November 2013

SudaH November!!

Assalamualaikum semua...


Lama dah tak mengupdate blog saya ni.. Masuk ni dah 6 bulan dah bersawang saya punya blog ni..

Tiba-tiba terdetik untuk menulis ( padahal tak tahu nak tulis apa)... Rasa rindu bertandang katanya...hehe

Sekarang ni saya tengah sibuk sikit dengan thesis saya.. InsyaAllah dengan izinNya awal tahun depan saya

habis belajar... Doakan ye kawan-kawan...

dah alang-alang menulis saya nak ceritakan serba sedikit tentang thesis saya especially for data collection....

saya sekarang tgh mengumpul data. Stage ni agak mencabar kawan-kawan sebab tidak

semua orang dengan rela hatinya menjawab survey ni... Bila approach je diorang akan cakap " sory",

"no".. Bukan nak jual barang nak tanya pendapat..huhuhuhu... Apatah lagi bila kita nak buat survey dekat

company.. Lagi banyak procedurnya.. senang cerita ada orang dalam senang cerita.. tu la nasihat saya.. cari

yg ada orang dlm..hehehe.... tu yang dpt saya simpulkan.... ok la ni je la dulu hajat hati nak menulis, nanti

sambung lagi ya.. Bye..